Kindcentrum Het Breinpaleis Vlaardingen
 
Integraal kindcentrum

Heeft u onze App al op uw telefoon en/of tablet geinstalleerd??

Deze kunt u gratis downloaden in de App Store en Play Store.

Klik op deze zin om onze App te downloaden vanuit de App Store   (ios device... o.a.. iPhone)

Klik op deze zin om onze App te downloaden vanuit de Play Store  (andriod device... o.a. Samsung)

Openbaar Kindcentrum Het Breinpaleis Vlaardingen 

Het Breinpaleis Vlaardingen is een openbaar kindcentrum. In deze veilige omgeving met betrokken personeel, bieden we kinderen van 0 tot 14 jaar ruimte om te leren, te spelen, te gymmen en te ravotten.

We laten onze prinsen en prinsessen zien dat ze allemaal bijzonder zijn. Dat ze een eigen ik hebben en daar vertrouwen in mogen hebben.

Bij ons mogen de kinderen zijn zoals ze zijn. Wij richten ons dan ook op het samen leren met de talenten van het kind als uitgangspunt.

Als je lekker in je vel zit, zijn je leerprestaties ook beter en dat is goed voor het zelfvertrouwen. Wij willen kinderen alle kansen geven om hun talenten te ontwikkelen.

Ons kindcentrum biedt opvang en onderwijs. Daarnaast werken we samen met een logopediste, kinderfysiotherapeute, schoolmaatschappelijk werkster en een verpleegkundige van het CJG. Dit alles onder één dak.

Kindcentrum het Breinpaleis heeft het hele jaar zijn deuren voor u open. We verwelkom u graag voor een rondleiding of informatie over ons kindcentrum wanneer het u uitkomt.

Informatiehoek nieuwe vogelbuurt

Ons kindcentrum staat in het midden van de 'Nieuwe Vogelbuurt'. 

In onze gemeenschappelijke hal staat de maquette en hangt informatie over het project. U kunt hier de voortgang van de bouw op de voet volgen.