Kindcentrum Het Breinpaleis Vlaardingen
 
Algemeen
De peuterspeelzaal is te bereiken op 06 81689299.

Heeft u onze App al op uw telefoon en/of tablet geinstalleerd??

Kindcentrum Het Breinpaleis heeft een eigen app welke u gratis kunt downloaden in de App Store en Play Store.

Door deze app blijft u op de hoogte van al het nieuws omtrent ons kindcentrum en kunt u foto's en videos zien van activiteiten. Ook kunt u zich via de app aanmelden voor schoolgesprekken en vindt u alle informatie omtrent het kindcentrum.

Klik op deze zin om onze App te downloaden vanuit de App Store   (ios device... o.a.. iPhone)

Klik op deze zin om onze App te downloaden vanuit de Play Store  (andriod device... o.a. Samsung)

Een warm welkom bij peuterspeelzaal Het Breinpaleis

Algemeen

Sinds 1 januari 2016 van dit jaar zijn alle Vlaardingse peuters van 2 tot 4 jaar welkom op de nieuwe peuterspeelzalen van Wijzer in Opvang & Onderwijs. Wijzer is blij dat de verantwoording van de peuterspeelzalen vanaf nu onder haar eigen organisatie valt..

De peuterspeelzaal op onze locatie is "peuterspeelzaal Het Breinpaleis". Met deze peuterspeelzaal kunnen wij zorgen dat een intensieve samenwerking tussen de professionals van peuterspeelzaal en onderwijs mogelijk wordt. Eén team met één visie heeft volgens Wijzer een grote meerwaarde: kinderen bevinden zich van jongs af aan in dezelfde veilige omgeving en door de goede afstemming kan nog beter worden ingespeeld op de ontwikkelings- en leerbehoeften van elk kind.

Spelen is leren

Spelen, stimuleren, ontwikkelen en ontmoeten, dat zijn de kernfuncties van peuterspeelzalen. Kinderen van 2 tot 4 jaar leren in een ongedwongen sfeer en in een veilige omgeving om met hun leeftijdgenootjes om te gaan. Kinderen komen gemiddeld twee dagdelen per week naar de peuterspeelzaal. Ze spelen met elkaar, maken samen knutselwerkjes, gaan met elkaar naar buiten om de wereld te ontdekken. De professionele leiding zorgt ervoor dat dit in goede banen wordt geleid. Daarnaast is er ook extra aandacht voor rollenspellen, bewegingsspelletjes en taalspelletjes..

Altijd in de buurt:
De Wijzer peuterspeelzalen liggen verspreid over Vlaardingen en hebben allemaal de naam van de school, te weten Het Breinpaleis, De Wereldwijzer, Jan Ligthart (in gebouw Jenaplanschool), Klimop, De Klinker en Erasmus. Wijzer in Opvang & Onderwijs nodigt alle ouders en peuters uit om een keertje een kijkje te komen nemen. Zij kunnen hiervoor een afspraak maken op de locatie of via de afdeling plaatsing via 010 5937459. U vindt ook meer informatie op de website van Wijzer http://wijzer.nu/opvang/peuterspeelzalen/ Wijzer in Opvang & Onderwijs bundelt de krachten van school, kinderopvang en peuterspeelzaal. Van ieder kind van 0 tot 12 jaar biedt Wijzer een doorgaande lijn en een veilige omgeving om te leren, spelen, ontspannen en ontwikkelen